BEMUTATKOZÁS


Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam magam.

Cserháti Zoltán kőműves Mester Vállalkozó vagyok.

29 éve dolgozom a kőműves szakmában, 2007-től kőműves Mesterként. Fontos számomra az ügyfelek elégedettsége. Egyéni vállalkozásomat 2004-ben indítottam el, amit folyamatosan fejlesztek. Számomra a munkám egyben a hivatásom is, referenciáim és 2 évtizedes tapasztalatom mellett ez is szavatolhatja, hogy otthona vagy leendő otthona a legjobb kezekbe kerül! Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezem, de ezzel nem elégszem meg, folyamatosan elsajátítom a legújabb műveleti technikákat, ezzel is szavatolva, hogy olcsó, ám de korszerű munkavégzést tudjak biztosítani. Szinte minden olyan anyaggal dolgoztam már, mely a korszerű építőiparban használatos.

Szakértelem, precizitás, maximális odafigyelés, pontosság, igényesség nagyon fontos ahhoz, hogy hosszú évekig élvezhessék munkám gyümölcsét, ez az, amit munkám során garantálni tudok!

Az alaptól a kulcsrakész házig! Vállalok kőműves, burkoló munkát, családi házak építését, lakások, irodák, üzlethelyiségek felújítását, tetőterek beépítését, hő szigetelését, gipszkartonozását, lapos tetők vízszigetelését. Természetesen kisebb, javító és helyreállító munkákat is elvégzek.
Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat készítés (Budapest, Pest és Nógrád megyékben)!

Kőműves munkák:

Felújítások:

Referenciamunkáim személyesen is megtekinthetőek. Dolgoztasson rövid határidővel, precíz munkavégzéssel, megbízható kőművessel!
Hívjon bizalommal!

Ingyenes helyszíni felmérés és ajánlat készítés! Tel.: +36302104641

Vissza a lap tetejére